Φώτης Ντούλος: Αυτό είναι το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε πίσω του

"Εάν διαβάζετε αυτό το σημείωμα, δεν υπάρχω πια στη ζωή", έγραψε στην αρχή του σημειώματος που άφησε πίσω του ο 52χρονος Φώτης Ντούλος, λίγο πριν αυτοκτονήσει, συνδέοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου του με την εξάτμιση.

Στο σημείωμα, που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα New York Post, ο Ντούλος υπογράμμισε πως "αρνούμαι να περάσω ακόμη και μία ώρα επιπλέον στη φυλακή για κάτι με το οποίο δεν έχω καμία σχέση", αναφερόμενος στην κατηγορία ότι δολοφόνησε την σύζυγό του. "Αρκετά", τόνισε και πρόσθεσε: "εάν απαιτείται να πέσει το 'κεφάλι μου' για να τελειώσει αυτό, ας γίνει έτσι".

Το σημείωμα αυτοκτονίας του επιχειρηματία, που ήταν γραμμένο στο χέρι με στυλό, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, με ημερομηνία "28 Ιανουαρίου 2020", την ημέρα δηλαδή που εντοπίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση μέσα στο όχημα.

Αναφερόμενος στους τρεις γιους και τις δύο κόρες του, που ζουν με την πεθερά του στη Νέα Υόρκη από την ημέρα εξαφάνισης της συζύγου του, έγραψε: "Σας παρακαλώ πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ, θα έκανα τα πάντα για να είμαι μαζί τους, όμως δυστυχώς όλοι έχουμε και τα όριά μας".

Η σύζυγός του, Τζένιφερ, εξαφανίστηκε στις 24 Μαίου, αφότου άφησε τα παιδιά τους, ηλικίας από 8 έως 13 ετών, στο ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούσαν.

Στο σημείωμά του, ο Φώτης Ντούλος μίλησε με τρυφερά λόγια για την τελευταία σύντροφό του. "Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους μου που μου συμπαραστάθηκαν αυτή τη δύσκολη περίοδο. Περισσότερο απ' όλους την Άννα Κάρι. Συγγνώμη που σε απογοήτευσα και δεν συνέχισα να μάχομαι", κατέληξε.



via Press24.gr https://ift.tt/2GKNwbp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη