Δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες στον Δήμο Χαλκιδέων

Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου καθιερώθηκε το 2000 στην Παγκόσμια Διάσκεψη κατά του Καρκίνου στο Παρίσι και αποτελεί πρωτοβουλία της Ένωσης για τον Διεθνή Έλεγχο του Καρκίνου (Union for International Cancer Control) κι εορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Φεβρουαρίου. Τα ποσοστά των ανθρώπων που νοσούν από τον Καρκίνο συνεχώς αυξάνονται και πλέον αποτελεί τη δεύτερη κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της έγκαιρης πρόληψης, η Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι» , δίνει τη δυνατότητα δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας σε 15 γυναίκες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 στο Κέντρο Πρόληψης του Καρκίνου Μαστού του Συλλόγου Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι», το οποίο βρίσκεται στην οδό Τίρυνθος 2 στα Άνω Πατήσια. Η επιστημονική υποστήριξη του προγράμματος γίνεται από εξειδικευμένους γιατρούς του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «οι Αγ. Ανάργυροι».

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

– οι γυναίκες να είναι από 40-69 χρονών.
– να μην έχουν νοσήσει από καρκίνο μαστού.
– να έχει περάσει τουλάχιστον ένα έτος από την τελευταία μαστογραφία τους.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα 2221351135 και 6932725971 κατά τις ώρες 11:00-13:00.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπεύθυνη προγράμματος η Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Κατερίνα Μεγάλου.


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/39k8yJZ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη