Η ΔΕΗ...μετακομίζει

photo: Eurokinissi

 Νέα γραφεία θα αποκτήσει στην επόμενη τριετία η ΔΕΗ μετά και την απόκτηση ακινήτου που βρίσκεται απέναντι απο το νοσοκομείο «Σωτηρία» και τα γραφεία της οδού Χαλκοκονδύλη στα οποία η επιχείρηση στεγάζεται από το 1959 θα αδειάσουν από τις Διοικητικές Υπηρεσίες

Σύμφωνα με πηγές της ΔΕΗ που μίλησαν τo Dikaiologitika News, η μετακόμιση των κεντρικών γραφείων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα 3 από σήμερα και μετά την απαραίτητη προετοιμασία.

Το κτίριο της επιχείρησης στην οδό Χαλκοκονδύλη λόγω και της παλαιότητας του είχε καταστεί ενεργειακά πολύ κοστοβόρο. Τα νέα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ θα στεγαστούν σε ένα βιοκλιματικό και ενεργειακά αποδοτικό κτίριο ενώ η νέα τοποθεσία που βρίσκεται το ακίνητο θα εξυπηρετεί και το καταναλωτικό κοινό με πολύ έυκολη πρόσβαση με τα ΜΜΕ λόγω ότι βρίσκεται μεταξύ των σταθμό Μετρο Κατεχάκη και Εθνικής Άμυνας.

Το οικόπεδο που θα στεγαστεί η ΔΕΗ είναι συνολικού εμβαδού 18 στρεμμάτων και η μίσθωση του θα έχει διάρκεια για 50 χρόνια με δικαίωμα παράτασης για 10 ακόμη έτη. Στα νέα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ θα συστεγαστούν μια σειρά από υπηρεσίες που βρίσκονται σκόρπιες σε διάφορα σημεία της Αττικής με στόχο να εξοικονομηθούν πόροι από τις μισθώσεις των κτιρίων.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει η μετεγκατάσταση των υποδομών που βρίσκονται σήμερα στο οικόπεδο που ήταν στρατόπεδο και η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός ενός έτους από σήμερα. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η κατεδάφιση των υπαρχόντων κτιρίων και θα ξεκινήσει η ανέγερση νέου συγκροτήματος των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ.

 



via Ειδησεις https://ift.tt/39AHzdk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη