Στα «κοκκινόμαυρα» επέστρεψε και επίσημα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τον επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας.
O Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στους «κοκκινόμαυρους» μετά από έναν χρόνο, καθώς η Παναχαϊκή βρίσκεται στην 8η θέση της Super League 2, τρείς βαθμούς μακριά από την 6η θέση που οδηγεί στα φετινά play off.
Ο νέος τεχνικός των Πατρινών έκανε και την πρώτη προπόνηση του με την ομάδα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τα Χανιά.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο.
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σχεδόν ένα χρόνο μετά και μάλιστα έπιασε ήδη δουλειά καθώς την Τετάρτη (26/2) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «κοκκινόμαυρους».
Άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα είναι ο Αλέξης Σπηλιόπουλος. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, ενώ προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Παναγιώτης Τσιάμης».
Ειρήνη Μαραγκού
www.ert.gr
via ert.gr https://ift.tt/2VqpISE
Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com
To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.