Κερκ Ντάγκλας: Το συγκινητικό "αντίο" του γιου του Μάικλ - ΦΩΤΟ

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram o Μάικλ Ντάγκλας "αποχαιρετά" τον πατέρα του και μεγάλο θρύλο του κινηματογράφου Κερκ Ντάγκλας ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 103 ετών.

Στον προσωπικό λογαριασμό του ο Μάικλ Ντάγκλας ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα του και έγραψε χαρακτηριστικά το εξής μήνυμα:

"Με τρομερή λύπη τα αδέλφια μου και εγώ ανακοινώνουμε ότι ο Κερκ Ντάγκλας μας άφησε σε ηλικία 103 ετών. Για τον κόσμο ήταν ένας θρύλος, ένας ηθοποιός από τη χρυσή εποχή των ταινιών που έζησε καλά τα χρυσά χρόνια, ένας ανθρωπιστής του οποίου η προσήλωση στη δικαιοσύνη και στους σκοπούς της ενέπνευσαν όλους εμάς. Αλλά για μένα και τα αδέρφια μου, τον Τζόελ και τον Πίτερ, ήταν απλά ο πατέρας, για την Κάθριν ήταν ένας υπέροχος πεθερός, για τα εγγόνια και τα δισέγγονά του ήταν ένας αγαπητός παππούς και για τη γυναίκα του Άννα ήταν ένας υπέροχος σύζυγος. Ο Κέρκ έζησε καλά τη ζωή του και αφήνει πίσω του μια κληρονομιά στον κινηματογράφο που θα κρατήσει στις γενιές που θα ακολουθήσουν, και μια ιστορία ως επιφανής φιλάνθρωπος που εργάστηκε προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους και να φέρει ειρήνη στον πλανήτη. Επιτρέψτε μου να κλείσω με τα λόγια που του είπα στα τελευταία γενέθλιά του και θα παραμείνουν για πάντα αληθινά: Μπαμπά σε αγαπώ πάρα πολύ και είμαι τόσο υπερήφανος που είμαι γιος σου".



via Press24.gr https://ift.tt/2GZbW0X
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη