Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς: Πού χρειάζεστε αλυσίδες - Η κίνηση των οχημάτων, διεξάγεται κανονικά σε όλο το οδικό δίκτυο της Βοιωτίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, λόγω χιονοπτώσεων, είναι η εξής:

Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας – Φωκίδας
Η κίνηση των οχημάτων, διεξάγεται κανονικά σε όλο το οδικό δίκτυο.
Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας
 Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 27 η χ/θ έως την 35 η χ/θ, λόγω χιονόπτωσης, ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, ενώ η κίνηση των λοιπών οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
 Στην Επαρχιακή οδό Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου Ευβοίας, από την 3 η χ/θ έως την 6 η χ/θ (Παραλία Στομίου προς Πλατάνα), λόγω καθίζηση του οδοστρώματος και κατάπτωσης βράχων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί και η κίνηση τους γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Λεπούρων – Κύμης (μέσω Οξυλίθου).
 Στην 9 η χ/θ της Επαρχιακής οδού Λουτρών Αιδηψού – Λίμνης Ευβοίας (περιοχή Ήλια), λόγω κατάπτωσης βράχων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί.
Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην:
 επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Φουρνά – Καρδίτσας, από την 8 η χ/θ έως την 40 η χ/θ,  επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας, από την 8 η χ/θ έως την 40 η χ/θ,
 επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου, από την 3 η χ/θ έως την 13 η χ/θ, καθώς και Σελίδα 2 από 2
 επαρχιακή οδό Καρπενησίου-Στενώματος από την 2 η χ/θ έως την 15 η χ/θ.
Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στην Εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, από την 52 η χ/θ έως την 64,7 η χ/θ.
Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/31wocPY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη