Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς: Πού χρειάζεστε αλυσίδες - Η κίνηση των οχημάτων, διεξάγεται κανονικά σε όλο το οδικό δίκτυο της Βοιωτίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, λόγω χιονοπτώσεων, είναι η εξής:

Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας – Φωκίδας
Η κίνηση των οχημάτων, διεξάγεται κανονικά σε όλο το οδικό δίκτυο.
Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας
 Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 27 η χ/θ έως την 35 η χ/θ, λόγω χιονόπτωσης, ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, ενώ η κίνηση των λοιπών οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
 Στην Επαρχιακή οδό Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου Ευβοίας, από την 3 η χ/θ έως την 6 η χ/θ (Παραλία Στομίου προς Πλατάνα), λόγω καθίζηση του οδοστρώματος και κατάπτωσης βράχων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί και η κίνηση τους γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Λεπούρων – Κύμης (μέσω Οξυλίθου).
 Στην 9 η χ/θ της Επαρχιακής οδού Λουτρών Αιδηψού – Λίμνης Ευβοίας (περιοχή Ήλια), λόγω κατάπτωσης βράχων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί.
Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην:
 επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Φουρνά – Καρδίτσας, από την 8 η χ/θ έως την 40 η χ/θ,  επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας, από την 8 η χ/θ έως την 40 η χ/θ,
 επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου, από την 3 η χ/θ έως την 13 η χ/θ, καθώς και Σελίδα 2 από 2
 επαρχιακή οδό Καρπενησίου-Στενώματος από την 2 η χ/θ έως την 15 η χ/θ.
Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στην Εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, από την 52 η χ/θ έως την 64,7 η χ/θ.
Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/31wocPY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.