Γεωργιάδης: Καθήκον της Δημοκρατίας να βρει ποιοι έστησαν τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα - ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι αδύνατο να ολοκληρώσει η Προκαταρκτική Επιτροπή τις εργασίες της αν δεν καταθέσουν οι δυο προστατευόμενοι μάρτυρες καθώς είναι τα κομβικότερα πρόσωπα», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Επισήμανε ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας "Μάξιμος Σαράφης" έδωσε 28 διαφορετικές καταθέσεις στην κυρία Τουλουπάκη και μόνο στη 29η θυμήθηκε να πει ότι είχε "λαδώσει" ο Μανιαδάκης τον Λοβέρδο.

«Αν δεν μπορούν να τεκμηριώσουν τη γνώση τους για αυτά που κατέθεσαν, τότε πρέπει να πουν ποιος τους έβαλε να τα πουν», είπε ακόμη ο κ,. Γεωργιάδης

Κατέληξε ότι «είναι καθήκον της Δημοκρατίας να βρει ποιοι έστησαν τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λάου. Άρα αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να κλείσει αν δεν προσέλθουν να καταθέσουν ο "Μάξιμος Σαράφης" και η "Αικατερίνη Κελέση"».

via Press24.gr https://ift.tt/38H0Tpi

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη