Πορνοστάρ έγινε η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ - ΦΩΤΟ

Καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων επιδιώκει η κόρη του πασίγνωστου σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ, η οποία σε συνέντευξή της είπε ότι θέλει να γίνει πορνοστάρ και στρίπερ.

Σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση της Sun, η 23χρονη Μικαέλ Σπίλμπεργκ την οποία υιοθέτησε ο σκηνοθέτης με τη σύζυγό του Κέιτ Καπσόου όταν ήταν μωρό, είπε ότι τώρα ξεκίνησε να δημιουργεί τα δικά της βίντεο πορνό και ανέφερε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει να αρχίσει να εργάζεται ως στρίπερ μόλις πάρει την άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Η Μικαέλα είπε ότι ανακοίνωσε την επιθυμία της στους γονείς της μέσω βιντεοκλήσης μέσα στο σαββατοκύριακο και πως έλαβαν τα νέα ψύχραιμα και πως δεν αναστατώθηκαν καθόλου. Περιγράφοντας τον εαυτό της ως σεξουαλικό πλάσμα είπε στη The Sun: "Κουράστηκα να μην εκμεταλλεύομαι το σώμα μου και ειλικρινά κουράστηκα πραγματικά να μου λένε να μισώ το σώμα μου. Και επίσης κουράστηκα να δουλεύω και να δουλεύω και να μην νιώθω μια ευχαρίστηση. Νιώθω πως κάνοντας αυτήν τη δουλειά είμαι ικανή να ικανοποιήσω άλλους ανθρώπους, αλλά αυτό είναι καλό επειδή γίνεται με τρόπο που δεν αισθάνομαι παραβιασμένη".

Η Μικαέλα αποκάλυψε τη νέα καριέρα που ακολουθεί στα social media νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Η Μικαέλα ζει στο Νάσβιλ του Τενεσί τα τελευταία χρόνια και ανυπομονεί να ανοίξει τα φτερά της καθώς ως σεξουαλικό πλάσμα που είναι πιστεύει ότι ο κόσμος του Νότου ακόμη δεν είναι άνετος με σεξουαλικά θέματα.



via Press24.gr https://ift.tt/2V1IvDI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη