Καβάνι: Έριξε... πόρτα στη Μπαρτσελόνα

Ο Έντινσον Καβάνι ήθελε να παίξει υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης κι έκανε ό,τι «περνούσε απ΄ το χέρι του» για να το πετύχει. Χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς η διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» δεν ικανοποίησε την Παρί Σεν Ζερμέν κι έτσι, ο 32χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, παρέμεινε κάτοικος Παρισίων.

Απόδειξη της έντονης επιθυμίας του να πάρει μεταγραφή για την ισπανική ομάδα, είναι το γεγονός ότι στις σχετικές διαπραγματεύσεις, ξεκαθάρισε πως το οικονομικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, μειώνοντας αισθητά τις απολαβές του. Και όχι μόνο αυτό, καθώς όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», ο Καβάνι αρνήθηκε να προxωρήσει τις επαφές με την Μπαρτσελόνα, όταν άνθρωποι των Καταλανών, προσέγγισαν το περιβάλλον του. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, αιτία της αρνητικής στάσης του Ουρουγουανού, ήταν ότι δεν ήθελε να έλθει σε... αντιπαράθεση με τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, Λουϊς Σουάρες.



via Press24.gr https://ift.tt/2vilvoY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη