Ολυμπιακός: Το "καρφί" του Μπαρτζώκα για τη Ζαλγκίρις

Μία ομάδα στην οποία αρέσει να παίζει με σωματικές επαφές χαρακτήρισε τη Ζαλγκίρις Κάουνας ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού με προορισμό τη Λιθουανία. «Η Ζαλγκίρις παίζει με επαφές, παίζει με τους διαιτητές. Προσπαθεί να κερδίσει πράγματα από τους διαιτητές σε θεμιτό πλαίσιο» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε αρχικά: «Πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν μια ομάδα νικήτρια ή ηττημένη. Να βάλουμε και την παράμετρο του ενθουσιώδους κοινού. Η Ζαλγκίρις δεν είναι ανίκητη. Με μια καλή εμφάνιση έχουμε σοβαρές πιθανότητες να νικήσουμε».

Σχετικά με την απουσία του Γιώργου Πρίντεζη, ο Μπαρτζώκας σχολίασε: «Όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει. Αν δείτε τους μέσους όρους του, θα καταλάβετε τι χάνουμε. Πρέπει να πάρουμε πράγματα από άλλους, όπως συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί και τώρα».

Εν συνεχεία, ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Πρέπει να είσαι σκληρός πνευματικά, όχι μόνο σωματικά. Η Ζαλγκίρις παίζει με επαφές, παίζει με τους διαιτητές. Προσπαθεί να κερδίσει πράγματα από τους διαιτητές σε θεμιτό πλαίσιο. Πρέπει να μην παρασυρθείς. Αν το κάνεις αυτό, δεν είναι αδύνατο να τη νικήσεις».

via Press24.gr https://ift.tt/2UtD9R8

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.