Συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τον Χρήστο Σανδαλάκη

Συνάντηση με τον αθλητή της ποδηλασίας, Χρήστο Σανδαλάκη, ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε στον Καναδά το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό tandem του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πίστας ΑμεΑ, είχε στο γραφείο του ο υφυπουργός Αθλητισμού. Ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλησε να συγχαρεί από κοντά τον Έλληνα πρωταθλητή και να του ευχηθεί να συνεχίσει με ανάλογες επιτυχίες, στο δρόμο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Με τον Πρωταθλητή Κόσμου και της ζωής, Χρήστο Σανδαλάκη, που πριν από 10 ημέρες πήρε το χάλκινο μετάλλιο με την ελληνική ομάδα στο ομαδικό Tandem σπριντ, στον Καναδά. Τον συνεχάρη από κοντά και του ευχήθηκα να φτάσει ως το @Tokyo2020. Να μας χαρίσει μετάλλιο κι εκεί» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού.



via Press24.gr https://ift.tt/2tQbC1E
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη