Βράνιες για Καρλέουσα: Ήρωας ο Τόσιτς που την αντέχει - Δεν την αγάπησα ποτέ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σερβία, ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε μεταξύ άλλων και για την περίφημη σχέση του με τη Γελένα Καρλέουσα.

Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ, μάλιστα, αναφέρθηκε και στον σύζυγο της πέτρας του σκανδάλου, Ντούσκο Τόσιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον θαυμάζει που «κατάφερε να αντέξει όλα αυτά τα χρόνια με τη συγκεκριμένη γυναίκα».

«Από την αγάπη στο μίσος η γραμμή είναι λεπτή και αφού πλέον δεν υπάρχει, τότε είναι όλα καθαρά. Ο χρόνος δεν μπορεί να αναπληρωθεί. αλλά μπορείς να αφαιρέσεις ανθρώπους από τη ζωή σου που δεν θες», συνέχισε ο Βράνιες, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να δει την Καρλέουσα και να της πει κάτι μετά τα όσα έχουν γίνει.

«Δεν χρειάζεται να συναντηθούμε, έχει να δει κάποιον άλλον», είπε, ενώ σε άλλο σημείο που οι Σέρβοι τον ρωτούν αν την αγαπά ακόμα, απαντά: «Ποιος σας είπε ότι την αγάπησα ποτέ;».

Στη συνέχεια, ο Βράνιες μίλησε για τη μεγάλη ανταγωνίστρια της Καρλέουσα, την Τσέτσα, στην οποία μάλιστα αγόρασε ένα κολιέ και εκείνη τραγούδησε στα γενέθλια του, λέγοντας: «Ναι, αγόρασα ένα κολιέ, επειδή τα χρήματα πήγαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η Τσέτσα τραγούδησε, επειδή αγαπώ πραγματικά τα τραγούδια της και επειδή είναι μακράν το μεγαλύτερο μουσικό μας αστέρι».

Ο άσος της Ένωσης, πάντως, μίλησε λίγο και για ποδόσφαιρο λέγοντας: «Είμαι και πάλι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά αφού ανήκω στην Άντερλεχτ, θα πρέπει να γυρίσω το καλοκαίρι».

Πηγή: Filathlos.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2SDnnkl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη