Έξαλλη η Βίκυ Σταυροπούλου με δημοσιογράφους - ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το «Just the 2 of us» αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση της κόρη της, Δανάη Μπάρκα με τον Νίνο, έκανε η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ο λόγος που βγήκα από μπροστά, είναι ότι σέβομαι τη δουλειά σας. Στην παρούσα φάση, θα ήθελα να σεβαστείτε ότι όταν έχω να πω κάτι, ξέρετε ότι θα το επικοινωνήσω μαζί σας σε χρόνο dt. Άρα, δώστε μου λίγο χρόνο, σας ζητώ συγγνώμη, δεν θα πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την ηθοποιό αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα ότι η κόρη της Δανάη Μπάρκα είναι ζευγάρι με τον Νίνο. Εκεί, αρκετά ενοχλημένη η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε: «Θα ξανασυστηθούμε; Ντροπή. Είναι δυνατόν να βλέπουμε έναν φίλο μας ή να πηγαίνουμε σε μαγαζιά που είναι φίλοι μας και να μας κολλάνε ταμπέλες; Κουτό δεν είναι; Φυσικά και στενοχωρήθηκε η Δανάη. Ξέρετε ότι είναι φίλη μας η Δέσποινα Βανδή. Στις γιορτές πήγαμε λίγο παραπάνω. Είναι δυνατόν να κάθονται τώρα να βγάζουν τέτοια δημοσιεύματα; Μου φαίνεται χυδαίο».

Δείτε το βίντεο:



via Press24.gr https://ift.tt/2OVG7KW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη