Βαλεντίν: Τι έδειξε το DNA για τη βιολογική μητέρα της 7χρονης

Η γαλλική αστυνομία ενημέρωσε και επισήμως τις ελληνικές αρχές για τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA στην οποία υποβλήθηκε η γυναίκα, που υποστήριζε ότι είναι η βιολογική μητέρα της μικρής Βαλεντίν.

Πληροφορίες από την αστυνομία, που επικαλείται το star.gr, αναφέρουν ότι η γυναίκα αυτή, που βρισκόταν στη Γαλλία από το 2015, είναι αναμφίβολα η μητέρα του 7χρονου κοριτσιού.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως η γυναίκα μιλά και γράφει άπταιστα γαλλικά, ενώ έχει ξεκινήσει και τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου το παιδί να εγγραφεί σε γαλλικό σχολείο.

Η 7χρονη φέρεται να έδωσε πληροφορίες στις Αρχές για το πώς έφτασε στη Γαλλία, ενώ η μητέρα ζήτησε να μην κοινοποιηθεί πουθενά η διεύθυνση κατοικίας της.

Οι γαλλικές Αρχές, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θεωρούν ότι η Βαλεντίν βρίσκεται σε οικογενειακό περιβάλλον και κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να επιληφθούν οι υπηρεσίες πρόνοιας της Γαλλίας. Χαρακτηρίζουν, δε, "χαρούμενη" και "υγιή" την 7χρονη από το Κονγκό.

Πηγή: star.gr



via Press24.gr https://ift.tt/2SLN9Tk
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη