Ελένη Τοπαλούδη: Βίντεο-ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της άτυχης φοιτήτριας

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από το φορτηγάκι των δύο κατηγορούμενων και στο οποίο φέρεται να βρισκόταν λιπόθυμη η Ελένη Τοπαλούδη, φέρνει στο φως το Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο βίντεο καταγράφεται η τελευταία διαδρομή της άτυχης φοιτήτριας, από το μοιραίο σπίτι στους Πεύκους έως τον γκρεμό, όπου κατηγορούνται ότι την πέταξαν ο Ροδίτης και ο Αλβανός φίλος του.

Η Ελένη κάθεται στη θέση του συνοδηγού, όπως έχουν ισχυριστεί οι κατηγορούμενοι. Νωρίτερα, οι δύο τους φέρονται να την είχαν χτυπήσει με μανία και να την είχαν απειλήσει με μαχαίρι. Ο ένας από τους δύο δράστες κάθεται στην καρότσα και ο άλλος οδηγεί, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός.

Στο δικαστήριο, οι δύο κατηγορούμενοι ακολούθησαν και πάλι την ίδια τακτική. Όταν κλήθηκαν να αποκαλύψουν από ποιο σημείο πέταξαν στη θάλασσα την Ελένη, ο ένας τα «έριχνε» στον άλλον.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star:



via Press24.gr https://ift.tt/36JN5bL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη