Ακούει η κυρία Φύκα ?

Από σχολιασμό αναγνώστη

Οσον αφορα την κυρία ΦΥΚΑ περιμένει ο δημότης να δώσει λύσεις ουσιαστικές και όχι να την επιβραβεύσουμε για αυτό το κάτι σαν ανακύκλωση που ξεκιναει. Οι περισσότεροι ξέρουμε ότι χωρίς αρκετους καδους ανακύκλωσης, χωρίς ουσιαστική στρατηγική ανακύκλωσης όπως περιγράφουν και άλλοι γράφοντες πιο πάνω που γινεται σε προοδευτικούς δήμους, δεν θα εχουμε αποτέλεσμα. Απλα θα πληρωνουμε 120.000 το χρόνο γιατί συν τοις άλλοις, δεν μπορούμε να συλλέγουμε μονοι μας τα ανακυκλώσιμα, όπως γινονταν επι Τετριμίδα, και όπως γίνεται σε πολλούς άλλους δήμους. Πως αλλοιώς θα έχουμε οι δημότες κέρδος, αμα δεν μειωσουμε το κόστος; Δηλαδή θα μπαινουμε μέσα ως δήμος με την ανακύκλωση.

Εδωσε κάποια λύση η κυρία Φύκα; Φυσικά και ΟΧΙ. Εκτός και αν δεν ασχοληθηκε με το θέμα, οποτε τουλάχιστον δεν το χρεωνεται αρνητικά.
Αλλά αφου παίρνει τους ωραίους μισθούς της (ειναι παχυλοι, ή όχι δεν ξέρω, ποσα είναι άραγε;), γιατί δεν έκανε μια παρέμβαση ώστε να μειωθούν λίγο οι τεράστιες αυξήσεις που θα φαμε στα κεφαλια μας; Ποιες ηταν οι στρατηγικές της ώστε να μειωθουν τα έξοδα και να αυξηθούν τα έσοδα; Αμα παρακολουθήσετε το σκεπτικό των ανταποδοτικών και του προυπολογισμού, αλλά και τα στοιχεία, ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Απλά, το σκεπτικό ηταν καθαρά "στα μεζεά μας-που λεει και ο Ζουραρις", μας λειπουν 750.000 το χρόνο, θα κανουμε αυτές τις αυξήσεις ώστε να τα βρουμε. ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΜΙΑ.

Θα μου πειτε, μπορεί να μην την αφηνουν, οι αιρετοί να παρέμβει, γιατί θα πρεπει να κοπεί η κανουλα του Large αιρετου που κανει απευθείας αναθεσεις, αθροες παραγγελίες μικροεργαλείων, καυσιμων κλπ, κλπ, κλπ. Ε, αμα δεν την αφήνουν, τοτε ποιος ο λόγος να την φεσωθούμε οι δημότες, ε, ποιος ο λόγος να την πληρώνουμε;;;

Για μενα η κυρία Φύκα, παιρνει για το εξαμηνο που πέρασε βαθμό 2, με άριστα το 20.
Και ζητώ κύριε ΜΠΛΟΓΚΕΡ να αξιολογήσετε το άρθρο και αν κρίνετε σωστό, να το βαλετε ως θέμα κύριο, ανάρτηση, γιατί το να πληρώνουμε Γενικό Γραμματέα χωρίς να μπαίνει σειρά στον δήμο μας, και να συνεχίζονται οι σπατάλες, είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ.
ΥΓ: Και πρεπει να μάθουμε , να γινει γνωστό , ποσα ευρω μας στοιχιζει το χρονο. Για να κανουμε την αναγωγή, ποσο τοις % της αύξησης στα τελη, παει στην Γενική Γραμματέα.

Σωστα;




via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/2OSXrjG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη