Bundesliga: Εύκολες νίκες για Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ

Το εμπόδιο της Μάιντς ήταν πολύ χαμηλό για να σκοντάψει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία νίκησε εύκολα με 3-1 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Για μια ακόμη φορά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (8'), ενώ τα υπόλοιπα γκολ των Βαυαρών πέτυχαν οι Μίλερ (14') και Τιάγκο (26'). Με τη νίκη αυτή η Μπάγερν ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει το αποτέλεσμα στο αποψινό ντέρμπι Λειψία-Γκλάντμπαχ.

Τα προγνωστικά επιβεβαίωσε και η Ντόρτμουντ, επικρατώντας, στην έδρα της, της Ουνιόν Βερολίνου με 5-0. Ο Ερλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ είχε σημειώσει έως σήμερα τα πρώτα του πέντε γκολ με την Μπορούσια ως αναπληρωματικός. Στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός, λοιπόν, ο δεν θα μπορούσε να μην φανεί ξανά συνεπής με τα αντίπαλα δίχτυα, πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα, φθάνοντας συνολικά τα οκτώ, μόλις σε 149 αγωνιστικά λεπτά, επίδοση που βεβαίως αποτελεί ρεκόρ στην Bundesliga.



via Press24.gr https://ift.tt/3b1hpSF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη