O Χαράλαμπος Νίκας ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Με χαρά και τιμή θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που σε ελάχιστο χρόνο υπέγραψαν την υποψηφιότητά μου δίνοντάς μου τη δυνατότητα να διεκδικήσω το αξίωμα του Προέδρου σε νομαρχιακό επίπεδο. 

Η απόφασή μου αυτή στηρίζεται από μια δυναμική και πολυπληθή ομάδα τοπικών στελεχών και μελών της ΟΝΝΕΔ σε όλη τη Βοιωτία, οι οποίοι εδώ και πάνω από μια δεκαετία δίνουν αγώνα για την παράταξη σε όλα τα επίπεδα.  Πραγματικούς αγωνιστές που εκτέθηκαν και αγωνίστηκαν όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, στα χρόνια της αντιπολίτευσης και της γενικότερης πολιτικής απαξίωσης. Την ομάδα αυτή έχω την τιμή να εκπροσωπώ και ευελπιστώ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και της στήριξης που μου δείχνει.

Ευελπιστώ σε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα με μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη ώστε να πάμε την Οργάνωση ακόμα πιο ψηλά. Για μια ΟΝΝΕΔ δραστήρια, παρεμβατική, με κοινωνικό πρόσωπο και πολιτικό λόγο.

Με τιμή, 
Χαράλαμπος Νίκας
Υποψήφιος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας


via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/36Y6Nke
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη