Τα είπαν Γεραπετρίτης και Τσέφεριν - Έρχεται στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA

Τα επόμενα επεισόδια στο «σίριαλ» για την «ανάταξη και επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου» αναμένεται να παιχτούν επί ελληνικού εδάφους.

Κι αυτό, διότι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αποδέχθηκε την πρόσκληση για επίσκεψη στη χώρα μας που του απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του Γιώργου Γεραπετρίτη που βρίσκεται στη Νιόν της Ελβετίας ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας!

Βασικός λόγος της επίσκεψής του θα είναι η σύναψη συμφωνητικού παροχής τεχνικής βοήθειας για την επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι προτάσεις της ελληνικής πλευράς βρήκαν, λοιπόν, πρόσφορο έδαφος κι αυτός είναι ο λόγος που ο ισχυρός άνδρας της UEFA ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση, ώστε τις επόμενες μέρες να έρθει στη χώρα μας.

Τόσο ο υπουργός Επικρατείας όσο και οι υπόλοιποι Έλληνες απεσταλμένοι είχαν συνάντηση και με άλλους αξιωματούχους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που θα έχουν ενεργή συμμετοχή στο πλάνο για «ανάταξη και επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Θα πρέπει να τονιστεί πως η ελληνική αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις και με αξιωματούχους της FIFA και στόχος είναι να γίνει το ίδιο και με τον Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος ως πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας θα λάβει επίσης πρόσκληση του πρωθυπουργού για επίσκεψη στην Αθήνα!

via Press24.gr https://ift.tt/2tpANYv

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη