Νέα πρόκληση στον Έβρο: «Επιχείρηση 1453» με τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη - ΦΩΤΟ

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν στον Έβρο.

Συγκεκριμένα, η Άγκυρα πραγματοποιεί επιχείρηση στη συνοριακή γραμμή στον Έβρο, με την κωδική ονομασία 1453, το έτος, δηλαδή, άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2 κάνουν περιπολίες στα σύνορα και μεταφέρουν τις πληροφορίες σε ένα επιχειρησιακό κέντρο όπου παρακολουθείται από Τούρκους στρατιωτικούς.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, πρόκειται για επιχείρηση που στοχεύει στο να ανακοπούν οι επαναπροωθήσεις από την Ελληνική πλευρά, των μεταναστών που παραβιάζουν τα σύνορα με τον Έβρο.

Τα μη επανδρωμένα στέλνουν εντοπίζουν το σημείο όπου πρόκειται να γίνει επαναπροώθηση από τις ελληνικές δυνάμεις και ενημερώνουν άμεσα τις τουρκικές στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να βρεθούν στο σημείο και να εμποδίσουν τη διαδικασία.

via Press24.gr https://ift.tt/2U6SxBb

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη