Θετικός στον κορονοϊό υπάλληλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

photo: Eurokinissi

Υπάλληλος των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είνει θετικός στον κορονοϊό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας σχετικά με το θετικό κρούσμα, με εντολή του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και κατόπιν εισήγησης της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσης της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις για τον κορονοϊό στο κτίριο των Τεχνικών Υπηρεσιών επί της Στρωμνίτσης 53 στη Θεσσαλονίκη.

Αποφασίστηκε, επιπρόσθετα, ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν κλειστές, ενώ και το κτίριο της Στρωμνίτσης αναστέλλει τη λειτουργία του, θα σφραγιστεί και δεν θα πραγματοποιείται καμιά συναλλαγή με το κοινό.

Απολυμάνσεις θα πραγματοποιηθούν και στο νέο κτίριο υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 64), μετά τη χτεσινή εθελοντική αιμοδοσία.

Ο κ. Τζιτζικώστας απευθύνει έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν στο ελάχιστο την προσέλευσή τους στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και μόνον για απολύτως επείγοντα ζητήματα.via Ειδησεις https://ift.tt/2WeiTnM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.