Γερμανία: 15χρονη σκότωσε με 28 μαχαιριές τον 3χρονο αδερφό της

Μία 15χρονη πoυ φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον τρίχρονο αδερφό της. έγραψε με το αίμα του μήνυμα στη μητέρα τους. Η 15χρονη που ονομάζεται Ολίβια, κατηγορείται για τον φόνο επειδή φέρεται να μαχαίρωσε τον 3χρονο ετεροθαλή αδερφό της 28 φορές, ενώ αυτός κοιμόταν. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η έφηβη έγραψε μήμυμα στον τοίχο με το αίμα του παιδιού μετά, αλλά αστυνομικοί αρνούνται να αναφέρουν τι έγραψε.

Η κοπέλα ήταν μόνη της στο σπίτι στο Ντέτμολντ στη Γερμανία όταν η μητέρα της τής ζήτησε να προσέχει τον Νίκο. Όταν η 46χρονη γυναίκα επέστρεψε σπίτι, το αγοράκι ήταν νεκρό και η Ολίβια εξαφανισμένη. Η έφηβη βρέθηκε περίπυο 10 χλμ. μακριά από το σπίτι.

Αστυνομικός που τη συνέλαβε έιπε ότι δεν έφερε καμία αντίσταση. Ο πρώην σύντροφος της μητέρας είπε: "Η Αγκνιέσζκα κι εγώ ζωρίσαμε πριν από τρεις μήνες περίπου. Η Ολίβια ζήλευε τον μικρό και αισθανόταν παραμελημένη".

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, η γυναίκα εισήχθη σε ψυχιατρική μονάδα μετά την επίθεση αλλά έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά γιατί δεν έχει χρήματα.Η οικογένεια μετακόμισε στη Γερμανία το 2013 από το Λοντζ της Πολωνίας. Λέγεται ότι η Αγκνιέσζκα ζει ακόμη στο διαμέρισμα όπου η κόρη της δολοφόνησε τον γιο της. Ένας από τους φίλους της ανέφερε ότι η Ολίβια έγραψε στη μητέρα της μετά την επίθεση.

"Είναι μια σύντομη επιστολή όπου η Ολίβια γράφει ότι αισθάνεται απαίσια για ό,τι συνεβη και ζητεί από τη μητέρα της αν θέλει να την επισκεφθεί γα να μιλήσουν για όλα. Δεν αρνείται τον φόνο του αδερφού της και βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών. Η δίκη της αναμένεται να διεξαχθεί στα μέσα Απριλίου.



via Press24.gr https://ift.tt/391fH1t
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη