Ο Κυριάκος Βελόπουλος στον ΑΝΤ1 για την εκπομπή με το "σκεύασμα" για τον κορονοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Για τον σάλο και την εισαγγελική παρέμβαση που προκάλεσε η κηραλοιφή "Βυζαντινόν", μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δήλωσε αρχικά πως η συγκεκριμένη διαφήμιση έγινε μόνο μια φορά και σταμάτησε.

«Δεν είναι δικό μου το προϊόν» ξεκαθάρισε ο κ. Βελόπουλος στη συνέχεια και πρόσθεσε πως η κρέμα «είναι μιας άλλης εταιρίας, νόμιμης, κτλ».

Έπειτα, ο Κυριάκος Βελόπουλος αποσαφήνισε, πως εκείνος δεν είπε ποτέ ότι η κρέμα αυτή γιατρεύει, αλλά βοηθάει, καθώς έχει αντισηπτικές ουσίες. «Το αντισηπτικό αυτό κάνει», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ επεσήμανε πως κανένας δεν κάλεσε τον ίδιο να μιλήσει για το περιστατικό, επαναλαμβάνοντας πως μια φορά μόνο παρουσιάστηκε το προϊόν.

«Αν βρεθεί βίντεο που να λέω ότι θεραπεύει, να το συζητήσουμε» τόνισε επίσης και συμπλήρωσε πως: «δεν κερδοσκοπώ εγώ, είναι μιας εταιρίας, δεν είναι δικό μου, εγώ εργάζομαι 25 χρόνια, να ρωτήσουμε τι κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί των άλλων κομμάτων».

Στη συνέχεια, τόνισε πως κανένας εισαγγελέας δεν ενοχλήθηκε από τα χρέη των κομμάτων, ενώ διευκρίνισε πως: «αν πω ότι θεραπεύει είναι παράνομο, αν πω ότι γιατρεύει είναι παράνομο, εγώ είπα ότι βοηθάει, ρωτήστε και τους γιατρούς σας».

Τέλος, ο κ. Βελόπουλος σχολίασε πως μέσω εκείνου θέλουν να χτυπήσουν την Ελληνική Λύση.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:via Press24.gr https://ift.tt/2W4IdMS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.