Κορονοϊός: Στις 21:00 οι Έλληνες στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουν γιατρούς και νοσηλευτές

Κορονοϊός: Στις 21:00 οι Έλληνες στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουν γιατρούς και νοσηλευτές

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, κάλεσμα για να χειροκροτήσουμε εκείνους που δίνουν μάχη καθημερινά λόγω του κορονοϊού.

 

Το βράδυ του Σαββάτου, οι κάτοικοι της Ισπανίας βγήκαν στα μπαλκόνια τους και ένωσαν το χειροκρότημα τους για να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας.

Ανάλογο κάλεσμα γίνεται και στη χώρα μας. Σύμφωνα με το σχετικό κάλεσμα στα social media, την Κυριακή στις 21:00 «βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους ανθρώπους που αγωνίζονται για μας».

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...

Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν!

Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!».

Το tweet της Μαρέβα Μητσοτάκη

Το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς που δίνουν τη δική τους μάχη, καθώς και για το «Μένουμε σπίτι», έστειλε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάλεσε στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής στην ιδιαίτερη κινητοποίηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Στις 21:00 σήμερα το βράδυ ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα» έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Twitter.

{https://twitter.com/MarevaGrabowski/status/1239157077383225345?s=20}

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Θα ανακόψει την πανδημία ο καιρός την άνοιξη και το καλοκαίρι;

Κορονοϊός: Πώς θα ψωνίζουμε στα σούπερ μάρκετ από αύριο Δευτέρα 16/3 - Όλες οι αλλαγές



via Ειδησεις https://ift.tt/2QhsINT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη