Κυριάκος Βελόπουλος: Το μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου έστειλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Σήμερα τιμούμε τους αγώνες και τις θυσίες όλων εκείνων που με το σύνθημα «Ελευθερία ή Θάνατος» απελευθέρωσαν τη χώρα. Η επέτειος της Εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821,που ταυτίστηκε με τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, είναι ημέρα μνήμης, δόξας και εθνικής υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες», τονίζει στο μήνυμά του ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, «σήμερα, 199 χρόνια μετά, η χώρα μας βρίσκεται ακόμα μια φορά απέναντι σε μεγάλες προκλήσεις: Η πανδημία του κορωναϊού, μας καλεί να σταθούμε με αίσθημα κοινωνικής και ατομικής ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπό μας με σεβασμό σε όλους, όσοι δίνουν τη μάχη με τον «αόρατο εχθρό». Οι συνεχείς προκλήσεις και επιθετικές ενέργειες των γειτόνων μας στα σύνορα της χώρας μας στον Έβρο και τα νησιά, μας επιβάλουν να είμαστε σε εγρήγορση και να φανούμε αντάξιοι συνεχιστές των ηρώων του 1821».

«Σήμερα έχουμε νέες ηρωικές προσπάθειες και νέους ήρωες στον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία των συνόρων της χώρας. Γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, άνδρες και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τόσοι άλλοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα και τους ευχαριστούμε γι' αυτό», πρόσθεσε.

«Ελάχιστος φόρος τιμής, τα κονδύλια που υπάρχουν για την επιτροπή της κ Γιάννας Αγγελοπούλου για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση, να δοθούν ΟΛΑ για την αγορά ιατρο-φαρμακευτικού υλικού, μάσκες, αναπνευστήρες, τεστς κλπ. Ας παραδειγματιστούμε από τους αγωνιστές της Επανάστασης του 1821, που με την θυσία τους απέδειξαν ότι η δύναμη της θέλησης και η αγάπη για την Πατρίδα και την Ελευθερία μπορούν να καθορίσουν προς το καλύτερο την μοίρα του Έθνους. Χρόνια πολλά», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.



via Press24.gr https://ift.tt/2UztzuF
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη