Αθανάσιος Ζεκεντές: Η 25η Μαρτίου είναι γιορτή για τον ελληνισμό και τους χριστιανούς. Είναι ημέρα τιμής στους πατριώτες που τόλμησαν να αγωνιστούν απέναντι σε μια αυτοκρατορία για να ελευθερώσουν την Ελλάδα. Είναι ημέρα χαράς για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που φέρνει το μήνυμα της έλευσης του υιού του Θεού στη Γη


Η 25η Μαρτίου είναι γιορτή για τον ελληνισμό και τους χριστιανούς. Είναι ημέρα τιμής στους πατριώτες που τόλμησαν να αγωνιστούν απέναντι σε μια αυτοκρατορία για να ελευθερώσουν την Ελλάδα. Είναι ημέρα χαράς για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που φέρνει το μήνυμα της έλευσης του υιού του Θεού στη Γη.

Φέτος οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Δοκιμάζεται η πειθαρχία και η δυνατότητα του λαού μας να συμμορφωθεί με τα αναγκαία μέτρα για να περιοριστεί ο κορωνοϊός που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες αισθάνομαι την ανάγκη αφενός να ζητήσω από τους Δημότες μας να μην παραβιάζουν τα μέτρα και να μην εκθέτουν σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας και αφετέρου να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εργαζόμενους του Δήμου Λοκρών σε όλες τις υπηρεσίες και ιδιαίτερα στην καθαριοτητα, στην ύδρευση, στο "Βοήθεια στο σπίτι" κ.α. οι οποίοι μέσα σε δύσκολες συνθήκες προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου μας.

Ακόμη και σήμερα εργάζονται για την αποκατάσταση της μεγάλης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης στο Μαρτίνο εξαιτίας των πολλαπλών βουλωμένων αγωγών από άλατα και φερτά υλικά.

Θυμίζω στους κατοίκους του Δήμου Λοκρών να μην αφήνουν απορρίμματα εκτός κάδων και να περιορίσουν τα κλαδέματα, καθώς η υπηρεσία καθαριότητας λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας.

Χρόνια πολλά και καλά με υγεία σε όλους τους Δημότες, επισκέπτες και εργαζόμενους του Δήμου Λοκρών!

Δήμαρχος Λοκρών





Νεότερη Παλαιότερη