«Βασίλισσες» – Νέα εκπληκτική σειρά στην ΕΡΤ2

«Βασίλισσες» – Νέα εκπληκτική σειρά στην ΕΡΤ2

Το έβδομο επεισόδιo της ιστορικής δραματικής σειράς «Βασίλισσες» (Queens), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, στις 22:00.

Ιστορική δραματική μίνι σειρά, συμπαραγωγής Ισπανίας-Αγγλίας 2017.

Σκηνοθεσία: Μανουέλ Καμπάγιο – Χοσέ Λουίς Μορένο.

Παίζουν: Ολίβια Τσένερι, Ρεμπέκα Σκοτ, Ματ Μακλίρ, Χάρι Τζάρβις, Κρίσπιν Ρέντμαν, Κάρλος Καμίνο, Αντριάν Καστινιέιρας.

Στο ζενίθ της Αναγέννησης, δύο γυναίκες, βασίλισσες και οι δύο, έρχονται αντιμέτωπες σε θρησκευτικά, πολιτικά αλλά και προσωπικά ζητήματα.

Πρόκειται για τη Μαρία Α΄ της Σκοτίας και την Ελισάβετ Α΄ της Αγγλίας.

Eπεισόδιο 7ο: «Απελπισία»

Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος Β΄ κατευθύνεται προς την Αγγλία για να συναντήσει την Ελισάβετ. Μετά την άφιξή του η περίπλοκη σχέση του με την Ελισάβετ και την Αγγλία αρχίζει να αποκαλύπτεται.

Από την εξορία, η Μαρία και οι σύμμαχοί της συνωμοτούν με σκοπό την επιστροφή της στο θρόνο της Σκοτίας. Οι δυνάμεις των προτεσταντών τους αποδεκατίζουν. Μέσα στην απελπισία της, η Μαρία στρέφεται στην εξαδέλφη της Ελισάβετ, τη βασίλισσα της Αγγλίας.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3aVEV2z
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη