«Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ» – Ο δεύτερος κύκλος στην ΕΡΤ3

«Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ» – Ο δεύτερος κύκλος στην ΕΡΤ3
Τo τέταρτο επεισόδιο του Β' κύκλου της σειράς μυστηρίου «Τα φονικά μυστήρια της κυρίας Φίσερ» (Miss Fisher's Murder Mysteries), παραγωγής Αυστραλίας 2012, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και ώρα 21:00.


Γενική υπόθεση: Μελβούρνη. Τα μυστήρια δολοφονίας της Miss Fisher περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Phryne Fisher (Essie Davis), μιας λαμπερής ιδιωτικής ντετέκτιβ στα τέλη της δεκαετίας του '20. Στην πρώτη σειρά, βρίσκεται πάντα η απαγωγή και ο θάνατος της νεότερης αδελφής της Phryne, Janey, όταν ήταν παιδιά και παρακολουθούσαν ένα τσίρκο, ένα έγκλημα που εξακολουθεί να στοιχειώνει την Phryne, αισθανόμενη ότι έπρεπε να είχε προστατεύσει την αδελφή της.

Επεισόδιο 4ο: Το ρινγκ του θανάτου (Deadweight)

Η ησυχία του περίφημου παραλιακού δρόμου της Σέιντ Κίλντα διαταράσσεται από τις συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών και αστυνομίας για το ποιος θα πάρει τον έλεγχο. Όταν ένας αρχηγός συμμορίας βρίσκεται νεκρός έξω μια σκηνή πλανόδιων πυγμάχων, η έρευνα της Φράνι την οδηγεί στον επικίνδυνο αλλά συναρπαστικό κόσμο της πυγμαχίας και των συμμοριών. Καθώς ο αστυφύλακας Χιου Κόλινς εμπλέκεται συναισθηματικά, η Φράνι σκάβει πιο βαθιά για τον προστατέψει και ανακαλύπτει ότι οι πιο υπολογίσιμοι αντίπαλοι βρίσκονται έξω από το ρινγκ.

Η σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια (Β΄κύκλος), βασίζεται στα μυθιστορήματα της συγγραφέα Kerry Greenwood και δημιουργήθηκε από τους Deb Cox και Fiona Eagger.

Πρωταγωνιστούν: Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/3dol6CX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.