«Ο τόπος της καρδιάς μας» στην ΕΡΤ3

«Ο τόπος της καρδιάς μας» στην ΕΡΤ3

Το δωδέκατο επεισόδιο του 9ου κύκλου της οικογενειακής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α' τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:30.

Γενική υπόθεση: Η Heartland είναι ένα αγρόκτημα αλόγων στην ύπαιθρο της Alberta, που η Amy αποκαλεί σπίτι της. Η Amy έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας της να ακούει τα άλογα και τους ανθρώπους και να κατανοεί τι πραγματικά χρειάζονται. Μετά το θάνατο της μητέρας της, προσπάθησε να φτιάξει την σχέση της με την αδελφή της Lou, η οποία εγκατέλειψε τη δουλειά της για να έρθει στο σπίτι και να βοηθήσει στη διαχείριση της Heartland. Η επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα τους, Tim που ξαναμπήκε στη ζωή τους όταν έμαθε για θάνατο της Marion θα προκαλέσει μπερδέματα.

Eπεισόδιο 12ο: Αληθινό Αστέρι

Ο Τιμ ζητά τη βοήθεια της Έιμι και της Τζόρτζι για να αποτρέψουν την Τζέιντ από το να υπογράψει ένα ύποπτο συμβόλαιο χορηγίας. Όταν ένα από τα άλογα ακροβασίας της Τζόρτζι δυσκολεύεται να αποδώσει, η Έιμι αναθέτει στην Κας να το θεραπεύσει με τη μέθοδο του βελονισμού. Στο μεταξύ, τα διαδικτυακά ραντεβού βγάζουν στη φόρα την άσχημη αναλυτική πλευρά της Λου.

Παίζουν: Amber Marsall, Shaun Johnston, Graham Wardle, Michelle Morgan.

Η σειρά HEARTLAND, που θα ολοκληρωθεί σε 18 ωριαία επεισόδια (9ος κύκλος), βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Brooke και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Amy Fleming, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας μετά το τραγικό ατύχημα της μητέρας της, Marion.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2WHqnjr
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.