Κορονοϊός: Ερευνα για τον θάνατο της 41χρονης από την Καστοριά

Κορονοϊός: Ερευνα για τον θάνατο της 41χρονης από την Καστοριά

Κορονοϊός: Εξονυχιστική έρευνα για την νεκρή 41χρονη που πέθανε χθες στην Καστοριά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το μεσημέρι της Τετάρτης (25/3) ελέγχονται τόσο οι κλήσεις που μπορεί να έγιναν στον ΕΟΔΥ, όσο οι οδηγιές που μπορεί να δόθηκαν, έαν υπήρξε επικοινωνία με γιατρό και εάν είχε εκτός απο χρόνιο άσθμα και άλλα προβλήματα υγείας.

Ήταν μητέρα 3 παιδιών 

Η γυναίκα ήταν μητέρα 3 παιδιών και άφησε την τελευταία της πνοή πριν από μερικές μέρες στο σπίτι της, σε έναν απομακρυσμένο οικισμό της Καστοριάς.  

Η ασθενής, είχε παρουσιάσει ύποπτα συμπτώματα  και πυρετό.  

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και έλαβε τη σύσταση να παραμείνει σπίτι της απομονωμένη. Ωστόσο, στην πορεία παρουσίασε επιδείνωση της υγειας της, κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά συμφωνα με πληροφορίες έως ότου να φθάσει στο σημείο η γυναίκα εξέπνευσε. Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή ελήφθη και δείγμα, το οποίο  βγήκε θετικό στον κορονοϊό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο news4health.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2QICtVm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη