Κορονοϊός: 50 οι νεκροί στις ΗΠΑ - Επεκτείνονται τα μέτρα

Κορονοϊός: 50 οι νεκροί στις ΗΠΑ - Επεκτείνονται τα μέτρα

Κορονοϊός: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε 50 θανάτους από την επιδημία Covid-19 στις ΗΠΑ.

Η απαγόρευση εισόδου στις Ηνωμένες Πολιτείες θα επεκταθεί και στους ταξιδιώτες που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, ανακοίνωσε ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα ήταν καλό οι εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Apple και να κλείσουν τα καταστήματά τους.

Ανακοινώνοντας ότι έκανε, τελικά, το ιατρικό τεστ για τον κορονοϊό, δήλωσε ότι «δεν ξέρει πότε θα πάρει τις απαντήσεις».

Πάντως θερμομετρήθηκε και η θερμοκρασία του είναι «απολύτως κανονική».

Η απαγόρευση εισόδου στο αμερικανικό έδαφος για ξένους ταξιδιώτες που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία θα τεθεί σε εφαρμογή από τα μεσάνυκτα της Δευτέρας (ώρα Ουάσινγκτον, Τρίτη 04.00 GMT), ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς.

«Διακόπτουμε όλα τα ταξίδια από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ τα μεσάνυκτα της Δευτέρας», δήλωσε ο αμερικανός αντιπρόεδρος.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι Αμερικανοί και οι μόνιμοι κάτοικοι ΗΠΑ που θα ταξιδέψουν από τις δύο χώρες θα πάρουν άδεια εισόδου στο αμερικανικό έδαφος.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 38 νέα κρούσματα, 228 συνολικά στην Ελλάδα



via Ειδησεις https://ift.tt/3d0RThi
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη