Κορονοϊός: Κοσμοσυρροή και στο Δάσος της Μονής Καισαριανής - ΦΩΤΟ αναγνώστη

Το "λουκέτο" σε καφετέριες και εστιατόρια δεν κράτησε τους Αθηναίους στα σπίτια τους, όπως είναι το μότο της καμπάνιας "μένουμε σπίτι", αλλά αντίθετα τους οδήγησε σε πάρκα και παραλίες.

Αντίπαλος του "μένουμε σπίτι" ο καλός καιρός και οι Αθηναίοι συρρέουν από το πρωί του Σαββάτου τόσο στο Πάρκο Τρίτση όσο και στο Δάσος της Μονής Καισαριανής, απ' όπου και οι φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες η κίνηση είναι αυξημένη όπως και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στα δύο ρεύματα του δρόμου, ενώ πολίτες απολαμβάνουν τον περίπατό τους σε μία ημέρα που θυμίζει έντονα άνοιξη.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://ift.tt/2qUIOBr και με email: [email protected]



via Press24.gr https://ift.tt/2QvKfSL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη