Στους 746 οι Εθνοφύλακες για το 2020 - Στα 16 ευρώ η ωραία αποζημίωση

Στους 746 οι Εθνοφύλακες για το 2020 - Στα 16 ευρώ η ωραία αποζημίωση

Στους 746 καθορίζεται ο αριθμός των Εθνοφυλάκων που θα παρέχουν την υπηρεσία τους το 2020 για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης 

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας για τον καθορισμό του αριθμού Εθνοφυλάκων που θα χρησιμοποιηθούν για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς, κατά το έτος 2020 και ημερήσιας αποζημίωσης αυτών ορίζεται ότι:

Ο αριθμός των Εθνοφυλάκων που θα χρησιμοποιηθεί για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς, κατά το έτος 2020, καθορίζεται στους επτακόσιους σαράντα έξι (746).

Το ποσό της ημερήσιας αποζημίωσης που παρέχεται στους Εθνοφύλακες μόνον για την αντιμετώπιση των δαπανών τροφής, ιματισμού και υπόδησης των, καθορίζεται στα δέκα έξι ευρώ (16 €).



via Ειδησεις https://ift.tt/33JI2Z1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη