ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 79 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 79 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου

Ανακοινώθηκε από το ΑΣΕΠ η μέρα έναρξης υποβολής των αιτήσεων για μόνιμες προσλήψεις σε ΕΛΣΤΑΤ, ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΑ και μια σειρά από φορείς υπουργείων.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Κ/2020 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 79 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε διάφορους φορείς.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 23 Μαρτίου 2020 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 7 Απριλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Δείτε την προκήρυξηvia Ειδησεις https://ift.tt/3cVIRCb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.