«Χαλαρώνει» η AirBnb λόγω κορονοϊού στην πολιτική ακύρωσης - Τι αλλαγές αποφάσισε

«Χαλαρώνει» η AirBnb λόγω κορονοϊού στην πολιτική ακύρωσης - Τι αλλαγές αποφάσισε

Κορονοϊός: Καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, χιλιάδες ταξιδιώτες ακυρώνουν τις κρατήσεις τους και επιλέγουν να μείνουν στο σπίτι.

Ο τουρισμός αγωνίζεται να συμβαδίσει με την ταχέως εξελισσόμενη πανδημία του κορωνοϊού και να προσαρμοστεί με την κατάσταση. Οι αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις και πολλές αλυσίδες ξενοδοχείων έχουν ανακοινώσει ειδικές πολιτικές ακύρωσης. Την Παρασκευή, η Airbnb ανακοίνωσε αλλαγές στην πολιτική ακύρωσης, χαλαρώνοντας την αυστηρή πολιτική της και επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να ακυρώσουν τις κρατήσεις τους χωρίς ποινή.

Η Airbnb έχει μια κλίμακα με έξι βαθμίδες ακύρωσης, που σχετίζονται με το πότε γίνεται η ακύρωση της κράτησης. Ωστόσο, η Airbnb ανακοίνωσε ότι ορισμένες ακυρώσεις που σχετίζονται με τον κορωνοϊό μπορούν να τύχουν επιστροφής χρημάτων. Η Airbnb αναγνωρίζοντας ότι οι ταξιδιώτες έρχονται ή ταξιδεύουν από ορισμένες πληγείσες περιοχές, δημιουργεί αυτόματο μήνυμα που προσφέρει την ευκαιρία να ακυρωθεί η κράτηση χωρίς «ποινή». Ακόμα κι αν οι ταξιδιώτες δεν λαμβάνουν αυτοματοποιημένο μήνυμα, ενδέχεται να ακυρώσουν την κράτησή τους και στη συνέχεια να υποβάλουν αίτηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών από την ακύρωση.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση, η Airbnb δήλωσε ότι οι επισκέπτες με κρατήσεις στην Ιταλία που έγιναν πριν από τις 29 Φεβρουαρίου, με ημερομηνία check-in 2 Απριλίου ή πριν, μπορούσε να γίνει επιστροφή χρημάτων χωρίς χρέωση.



via Ειδησεις https://ift.tt/2Qeh2eV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη