Κορονοϊός: «Λουκέτο» σε καταστήματα τυχερών παιγνίων

Κορονοϊός: «Λουκέτο» σε καταστήματα τυχερών παιγνίων

Σαρωτικά είναι τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση βάζει λουκέτο μεταξύ άλλων και σε καταστήματα τυχερών παιγνίων, στα πάρκα αναψυχής και στα θεματικά πάρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κλείσουν και τα καταστήματα τυχερών παιγνίων, αφού υπάρχει πλέον και η διαδικτυακή πλατφόρμα, καθώς και πάρκα αναψυχής και θεματικά πάρκα, εκτός από τους ζωολογικούς και βοτανικούς κήπους, όπου θα δοθούν οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για σημεία με μεγάλο συνωστισμό.

Κλειστά από αύριο, εκτός από τα παραπάνω, μπαρ, καφετέριες, μπουζούκια, εμπορικά κέντρα, όλοι οι χώροι εστίασης εκτός από τα ντελίβερι και take away, Βιβλιοθήκες, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, Αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός των υπαίθριων που μπορεί κάποιος να αθληθεί μόνος του και τέλος τα κέντρα αισθητικής.

Ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε ότι από την αρχή της επιδημίας του κοροναϊού στη χώρα μας έχουν εμφανιστεί 190 κρούσματα συνολικά στη χώρα μας. Δηλαδή, έχουμε 73 νέα κρούσματα μέσα σε μία ημέρα.

Παράλληλα με τα μέτρα που εξέδωσε η κυβέρνηση για το τι θα παραμείνει κλειστό λόγω του ιού, ανακοίνωσε και τι θα παραμείνει ανοιχτίο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

'Ετσι, λοιπόν, θα παραμείνουν ανοιχτά:

Kαταστήματα με τρόφιμα
Σούπερ μάρκετ
Φαρμακεία
Φούρνοι
Εστίαση με delivery
Εστίαση με Take Away
Iδιωτικές υπηρεσίες υγείας

Αντίθετα, κλείνουν:

Μπαρ, καφέ και καφετέριες
Εμπορικά κέντρα
Όλη η εστιάση εκτός από delivery και τα take away
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις εκτός από τους ανοιχτούς χώρους
Τα κέντρα αισθητικής

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δραματική αύξηση των κρουσμάτων - Κλείνουν καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και εμπορικά κέντρα

Αντισηπτικό στο σπίτι: Προσοχή μην το επιχειρήσετεvia Ειδησεις https://ift.tt/2TOLxtP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.