Goody’s: Από το Σάββατο 14/3/2020 θα εξυπηρετεί μόνο take away & delivery

Goody's: Από το Σάββατο 14/3/2020 θα εξυπηρετεί μόνο take away & delivery

Κορονοϊός: Η γνωστή αλυσίδα Goody's Burger House, μετά τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ενημερώνει το κοινό ότι από το Σάββατο 14/3/2020 τα καταστήματα θα λειτουργούν για να εξυπηρετούν παραγγελίες take away και delivery.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με σεβασμό και υπευθυνότητα ανταποκρινόμαστε άμεσα στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και ενημερώνουμε ότι από αύριο, Σάββατο, 14/3/2020 τα καταστήματα Goody's Burger House θα λειτουργούν για να εξυπηρετήσουν κανονικά παραγγελίες take away & delivery.

Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του goodysdelivery.gr, goodysapp ή τηλεφωνικά στο 18365.

Για εμάς, η προάσπιση της υγείας και η ασφάλεια των εργαζομένων, καταναλωτών και συνεργατών μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα. Για τον λόγο αυτό έχουμε προχωρήσει από την πρώτη στιγμή στην εκπόνηση ολοκληρωμένου Πλάνου Πρόληψης και Διαχείρισης, το οποίο εφαρμόζουμε αυστηρά σε όλο το δίκτυο της αλυσίδας.



via Ειδησεις https://ift.tt/33esmwM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη