Δήμαρχος Βοΐου Κοζάνης: Να αποφεύγονται οι μετακινήσεις σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά

Δήμαρχος Βοΐου Κοζάνης: Να αποφεύγονται οι μετακινήσεις σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά

Να αποφεύγονται μετακινήσεις από και προς τους οικισμούς Δαμασκηνιάς και Δραγασιάς, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής.

Ο κ. Ζευκλής μεταξύ άλλων τονίζει ότι  ο κορονοϊός είναι πιο απειλητικός, καθώς  στις πόλεις και τα χωριά του Δήμου, ζουν πολλά άτομα που ανήκουν στις  ευπαθείς ομάδες. Ο Δήμαρχος Βοΐου παροτρύνει τους πολίτες να είναι  υπεύθυνοι και προσεκτικοί με οποιαδήποτε μετακίνηση και επαφή και να παίρνονται όλα τα μέτρα προφύλαξης.

Ο κ. Ζευκλής υπογραμμίζει ακόμα ότι  είναι  συνεχή η επαφή με τους ιθύνοντες Και αναμένονται σαφείς οδηγίες και περαιτέρω μέτρα τις επόμενες ώρες.

Τέλος  επισημαίνει ότι στη Δαμασκηνιά έχει ήδη μεταβεί ειδικό συνεργείο για να απολυμάνει όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους και μετά θα μεταβεί στην Δραγασιά.

Για οτιδήποτε προκύψει προτρέπει τους πολίτες του Δήμου Βοΐου να ενημερώνουν άμεσα το τηλέφωνο του ΕΟΔΥ στο 1135 καθώς και  το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου (2468)350000 η το Κέντρο Υγείας Σιάτιστας(24653) 50000.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2WgMlcQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη