Μητροπολίτης Μόρφου: Για τον κορονοϊό φταίνε οι σαρκικές αμαρτίες και οι εκτρώσεις

Μητροπολίτης Μόρφου: Για τον κορονοϊό φταίνε οι σαρκικές αμαρτίες και οι εκτρώσεις

Ο Μητροπολίτης Μόρφου στην Κύπρο με δημόσια δήλωσή του ξεπέρασε αναφέρθηκε στον κορονοϊό και πώς ευθύνεται για τις σαρκικές αμαρτίες...

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος προχώρησε σε ένα προκλητικό παραλήρημα για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, «ενημέρωσε» το ποίμνιό του πως για τον κορωνοϊό φταίει… η αθεΐα, τα σαρκικά αμαρτήματα και οι εκτρώσεις.

Φυσικά και καλεί τους πιστούς να προσέλθουν στις εκκλησίες, παρ' ότι αυτό φτιάχνει υγειονομικές «βόμβες» και παρ' ότι ακόμα και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πήρε απόσταση από το θέμα.

Τα όσα αναφέρει ο Μητροπολίτης Νεόφυτος

«Η Παλαιά Διαθήκη δεν λέει παραμύθια. Όταν απομακρυνθούμε από τον αληθινό Θεό, όποτε έχουμε επιμονή στην επανάληψη κάποιας αμαρτίαις, ιδιαιτέρως των αμαρτιών που είναι σχετικές με τη πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες.

Επίσης όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου και όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης οδηγούμαστε στον κορωναϊό. Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των αμαρτιών».

Τι σχέση έχει με τον κορωναϊό αυτό το πράγμα; Έχει! Διότι για να φτάσουμε σε αυτές τις επιδημίες, γιατί τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλάβω. Οι μαγείες όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται.

Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα».

Το λέω σε σας τους μικρούς παπάδες. Όχι αύριο να σας πουν θα κολλήσουμε που τη θεία κοινωνία. Ο θεός να μας φυλάει όχι από την αρρώστια αλλά από την ολιγοπιστία και την μικροψυχία. Ο θεός θα χρησιμοποιήσει αυτές τις αρρώστιες για να λύσει προβλήματα, που τώρα φαίνονται σε μας άλυτα. Ένα μόνο θα σας πω. Θα λύσει το μεταναστευτικό μέσα σε αυτά τα προβλήματα. Και θα είναι ικανοποιημένοι όλοι».via Ειδησεις https://ift.tt/2WstcEX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.