Κορονοϊός: Κατ' οίκον μαθήματα για Τζορτζ και Σάρλοτ

Κλείνει το σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και όλοι οι γονείς καλούνται να πάρουν τα παιδιά τους έως την Παρασκευή. Έτσι, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπρτιζ αποφάσισαν να κρατήσουν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους στο σπίτι όπου και θα κάνουν κατ' οίκον μαθήματα.

Ο εξάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ, τρίτος στη σειρά για τον θρόνο και η τετράχρονη αδερφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ, τέταρτη στη διαδοχή θα ακολουθήσουν τις συμβουλές της διεύθυνσης του σχολείου τους και έτσι θα συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους από το σπίτι. Τα μαθήματα θα γίνονται μέσω online πλατφόρμας και η διεύθυνση του σχολείου ζητεί από τους γονείς να βοηθήσουν ώστε τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στη μάθηση. Για τα παιδιά εργαζομένων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του κορονοϊού όπως οι γιατροί και οι νοσηλευτές το σχολείο θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 26 Μαρτίου. Στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα φοιτούν 560 παιδιά από 4 έως 13 ετών και το κόστος είναι 19.000 λίρες τον χρόνο.



via Press24.gr https://ift.tt/2WpsjNa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη