Κορονοϊός - Προειδοποίηση ΟΗΕ: Απειλείται ολόκληρη η ανθρωπότητα

photo: pexels

Αυστηρή προειδοποίηση σήμερα από τον ΟΗΕ σχετικά με την εξάπλωση που λαμβάνει ο κορονοϊός και τις επιπτώσεις που έχει στην ανθρωπότητα.

Συγκεκριμένα, η προειδοποίηση ήρθε από το γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος ανέφερε πως η πανδημία της νόσου Covid-19 "απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα". Παράλληλα, παρουσίασε ένα "Σχέδιο Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Δράσης" που επεκτείνεται έως τον Δεκέμβριο, ενώ απηύθυνε έκκληση για τη συγκέντρωση δωρεών ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στόχος του σχεδίου είναι "να μας επιτρέψει να πολεμήσουμε τον ιό στις φτωχότερες χώρες του κόσμου και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πιο ευπαθών ομάδων, ιδίως των γυναικών και των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ασθενών με χρόνια νοσήματα" επισήμανε ο επικεφαλής του ΟΗΕ σε ένα βίντεο.

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός - Ολλανδία: Εκατοντάδες νεκροί - Χιλιάδες κρούσματα

Κορονοϊός - Ιταλία: Νοσοκόμα αυτοκτόνησε νομίζοντας ότι έχει μεταδώσει σε άλλους τον ιό

Κορονοϊός: Η Ισπανία ξεπέρασε σε νεκρούς την Κίνα!

Κορονοϊός: Νεκρός ανήλικος στις ΗΠΑ!



via Ειδησεις https://ift.tt/3boUpML
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη