Τομ Χανκς: Η νέα ανάρτηση για τον κορονοϊό και την κατάσταση υγείας της συζύγου του

"Η Ρίτα και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες εδώ στην Αυστραλία, οι οποίοι μας φροντίζουν εξαιρετικά καλά. Έχουμε Covid-19 και είμαστε σε απομόνωση, για να μην το μεταδώσουμε σε κανέναν άλλον" αναφέρει ο Τομ Χανκς σε νέα ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο instagram. "Να μην το κολλήσουμε σε αυτούς για τους οποίους μπορεί νε εξελιχθεί σε πολύ σοβαρή ασθένεια. Το πέρνουμε μέρα προς μέρα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε όλοι να κάνουμε για να το ξεπεράσουμε αυτό και είναι απλά να ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών και να φροντίζουμε τους εαυτούς μας και τους διπλανούς μας. Να θυμάστε παρά τα όσα συμβαίνουν τώρα, δεν κλαίμε ποτέ στο μπέιζμπολ" συνέχισε ο διάσημος ηθοποιός.

Ανέβασε και μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τη σύζυγό του και φαίνονται και οι δύο σε πολύ καλή κατάσταση.

Χθες ο ηθοποιός πάλι μέσω Instagram ανακοίνωσε ότι κόλλησαν κορονοϊό ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία. «Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορονοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχεται τους εαυτούς σας. Χανκς».



via Press24.gr https://ift.tt/33eX6h7
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη