Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει για επαναλαμβανόμενες συνταγές για φάρμακα

photo: pixabay

Τη δυνατότητα να μπορούν οι γιατροί να εκδίδουν επαναλαμβανόμενες συνταγές φαρμάκων μέχρι τέλος Ιουνίου για τις ευπαθείς ομάδες ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς μετά τα μέτρα για απαγόρευση κυκλοφορίας. Σε καραντίνα 5.824 επαφές κρουσμάτων - Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι τις επόμενες ημέρες.

Κορονοϊός covid-19: Τη δυνατότητα να μπορούν οι γιατροί να εκδίδουν επαναλαμβανόμενες συνταγές φαρμάκων μέχρι τέλος Ιουνίου για τις ευπαθείς ομάδες ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση για τον κορονοϊό, μετά και τα μέτρα για απαγόρευση κυκλοφορίας.

O κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως 5.824 επαφές κρουσμάτων βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ 825 άτομα έχουν ολοκληρώσει την επταήμερη ή 14ήμερη απομόνωση.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη διεμήνυσε ότι οι έλεγχοι -για την τήρηση της καραντίνας των πολιτών που είναι επαφές κρουσμάτων- θα είναι σαρωτικοί τις αμέσως επόμενες ημέρες.



via Ειδησεις https://ift.tt/2Jg6lEq
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη