Όταν η Βικτόρια Μπέκαμ καμάρωνε για τα "προσόντα" του Ντέιβιντ - ΦΩΤΟ

Όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε ποζάρει για τον Αρμάνι και τα διάσημα εσώρουχά του, πολλοί αμφισβήτησαν το θέαμα λέγοντας ότι αποκλείεται να είναι τόσο προικισμένος και δέχθηκε... ενίσχυση. Ωστόσο, προς υπεράσπισή του έσπευσε η σύζυγός του Βικτόρια Μπέκαμ η οποία, μάλιστα, είχε συγκρίνει τα προσόντα του Ντέιβιντ με γεωργικό μηχάνημα και μάλιστα μεγάλο. Βασικά συνέκρινε το... όργανο του συζύγου της με την εξάτμιση τρακτέρ.

"Είμαι περήφανη που ακόμη έχουμε πολύ καλή σεξουαλική ζωή με τον Ντέιβιντ. Έχει πολύ μεγάλο όργανο. Πράγματι. Το βλέπετε και στη διαφήμιση, είναι σαν εξάτμιση τρακτέρ" είχε πει χαρακτηριστικά το 2008. Παρά τα όσα λέγονται και τα πειράγματα ακόμη και από τους διάσημους φίλους του, όπως ο Τζέιμς Κόρντεν που τον κατηγορούσε ότι έβαζε κάλτσες στο εσώρουχό του για να τονίζει το μέγεθός του, η Βικτόρια, άλλη μια φορά, έσπευσε να υπερασπιστεί τον άνδρα της. Έτσι επέμεινε ότι όχι μόνο είναι όμορφος και ταλαντούχος αλλά και απίστευτα προικισμένος στο κάτω μέρος του σώματός του.



via Press24.gr https://ift.tt/33gT080
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη