Κορονοϊός Ελλάδα: Εκτός εφημερίας το Λαϊκό Νοσοκομείο

Κορονοϊός Ελλάδα: Εκτός εφημερίας το Λαϊκό Νοσοκομείο

Κορονοϊός: Επιβεβαιωμένα κρούσματα στα Νοσοκομεία Λαϊκό και Ιωαννίνων, οδήγησαν στην αναστολή των εφημεριών για λόγους απολύμανσης.

Με απόφαση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας αναστέλλεται η αυριανή (Δευτέρα) εφημερία του Γενικού Νοσοκομείου Λαϊκό, για λόγους απολύμανσης, καθώς ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι γιατρός του νοσοκείου.

Μάλιστα, η ιχνηλάτηση οδήγησε και σε άλλη μία γιατρό, η οποία επίσης επιβεβαιώθηκε πως έχει κολλήσει τον κορονοϊό.

Κλειστή θα παραμείνει η Προπαιδευτική κλινική, ώστε να απολυμανθεί. Στο Νοσοκομείο είναι έτοιμη και πτέρυγα 16 κλινών, για όσους ασθενείς με κορονοϊό θα χρειαστεί να νοσηλευτούν. Ωστόσο, οι κλίνες παραμένουν άδειες.

Στα Γιάννενα, χθες δεν έγινε η εφημερία, ενώ απολυμάνθηκαν τα ΤΕΠ, Μια ειδικευόμενη γιατρός και ένας ασθενής, οδηγός λεωφορείου είναι θετικοί στον ιό και παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό.

Άγνωστο είναι αν αύριο θα ανοίξει η εφημερία.

Διαβάστε όλα τα νέα για την υγεία στο news4health.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2vZsS5K
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη