Σάλος με κέντρο αισθητικής - Η αστυνομία στις εγκαταστάσεις του

Την παρέμβαση της αστυνομίας προκάλεσαν οι καταγγελίες για γνωστό κέντρο παροχής υπηρεσιών αισθητικής, το οποίο, μετά την επίσημη απαγόρευση από το Υπουργείο Υγείας, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του.

Το ποτήρι «ξεχείλισε» μετά την ενημέρωση των εργαζομένων ότι θα πρέπει να κάνουν χρήση της κανονικής τους άδειας, λόγω της μείωσης του τζίρου. Σήμερα, αστυνομικοί επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του κέντρου, μετά τις καταγγελίες ότι συνεχίζει να λειτουργεί. Οι υπεύθυνοι του κέντρου επικαλέστηκαν την άδεια ιατρείου που διαθέτουν, με αποτέλεσμα, οι αστυνομικοί να μη μπορούν να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Η καταγγελία αναγνώστη που δημοσιεύει σήμερα το enikos.gr, προστίθεται σε εκείνες καταναλωτών που ενοχλήθηκαν από τα προωθητικά τηλεφωνήματα του κέντρου για προσφορές για περιποίηση προσώπου λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του υπουργείου υγείας στη λειτουργία κέντρων αισθητικής.



via Press24.gr https://ift.tt/3b51hyL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη