Κορονοϊός: Άδεια η Ακρόπολη, νέκρωσε και το Μοναστηράκι

photo: Dikaiologitika News

Η Αθήνα ήδη ζει στους ρυθμούς των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης από τον κορονοϊό και η εικόνα της πόλης αλλάζει. Εικόνες που γεμίζουν θλίψη από το Dikaiologitika News, στην καρδιά της Αθήνας, το πρωί της ηλιόλουστης Πέμπτης 12 Μαρτίου.

Η Ελλάδα και η πρωτεύουσα Αθήνα ζει ήδη τον αντίκτυπο από τα έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό. Εικόνες που γεμίζουν θλίψη και προκαλούν απελπισία σε εμπόρους και καταστηματάρχες συνάντησε το Dikaiologitika News, στην καρδιά της Αθήνας, το Μοναστηράκι και την Πλάκα, το πρωί της ηλιόλουστης Πέμπτης 12 Μαρτίου.

Άδειοι δρόμοι, καταστήματα και καφετερίες σε συνδυασμό με τα έρημα από επισκέπτες εκδοτήρια του Αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης συνθέτουν το σκηνικό που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  του Dikaiologitika News υπάρχουν Μουσεία και Αρχαιολογικοί χώροι που μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης είχαν ακόμη και έναν επισκέπτη. Οι απώλειες στα έσοδα για το υπουργείο Πολιτισμού δεν μπορούν επί του παρόντος να υπολογιστούν, αλλά οι προβλέψεις με βάση τις ακυρώσεις στις κρατήσεις είναι εξαιρετικά δυσοίωνες.

Την ίδια ώρα σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται και οι επιχειρηματίες, οι οποίοι βλέπουν άδεια τα καταστήματά τους ενώ οι προοπτικές  εμφανίζονται ακόμη πιο αρνητικές.

Εικόνες από την Αθήνα μετά τα έκτακτα μέτρα λόγω κορονοϊού

αθηνα εκδοτηρια ακρόπολη κορονοϊός

Η είσοδος στα εκδοτήρια στην Ακρόπολη

athina eisodos akropoli1

αθηνα ακροπολη κορονοϊός

Αθήνα Μοναστηράκι οδός Ηφαίστου κορονοϊός

Στην οδό Ηφαίστου...

Αθηνα Ρωμαϊκή Αγορά κορονοϊός

Στη Ρωμαϊκή Αγορά

Αθήνα Θεωρείας κορονοϊός



via Ειδησεις https://ift.tt/2xyOean
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη