Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικά βίντεο από φλεγόμενη πολυκατοικία στον Εύοσμο

Πυρκαγιά ξέσπασε σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου. Το περιστατικό συνέβη στον Εύοσμο στο δεύτερο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας που διαμένουν αλλοδαποί, οι οποίοι πηδούσαν από τα μπαλκόνια προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα με δεκαπέντε πυροσβέστες και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στα γύρω σπίτια. Οι άνδρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν 5 ενήλικες, εκ των οποίων ο ένας άνδρας με κινητικά προβλήματα και ένα παιδί.

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε τουλάχιστον έξι άτομα, τα οποία αντιμετώπισαν αναπνευστικό πρόβλημα λόγω των καπνών. Μια γυναίκα επίσης, με κινητικά προβλήματα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Στα πλάνα από βίντεο που δημοσιεύει το thesstoday.gr, φαίνονται οι ένοικοι της πολυκατοικίας να κατεβαίνουν από τα μπαλκόνια για να γλιτώσουν από τις φλόγες.



via Press24.gr https://ift.tt/33ngiJM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη