Κορονοϊός: Το μήνυμα του Λιονέλ Μέσι - ΦΩΤΟ

Να μείνουν στο σπίτι προτρέπει τους ακολούθους του στα social media ο Λιονέλ Μέσι σε ανάρτησή του σημειώνοντας ότι είναι περίπλοκες ημέρες για όλο τον κόσμο λόγω του κορονοϊού. Με μια φωτογραφία όπου κρατά τους δύο γιους του στην αγκαλιά ο Αργεντινός σουπερστάρ της Μπαρτσελόνα προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την πανδημία του κορονοϊού.

"Είναι περίπλοκες μέρες για όλους. Ζούμε ανήσυχοι για το τι συμβαίνει και θέλουμε να βοηθήσουμε βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση εκείνων που ζουν το χειρότερο είτε επειδή τους επηρέασε άμεσα είτε την οικογένεια και τους φίλους τους είτε γιατί εργάζονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της επιδημίας σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Θέλω να τους στείλω πολλή δύναμη σε όλους τους. Η υγεία πρέπει πάντα να είναι πάνω απ' όλα. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή και πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες τόσο των οργανώσεων υγείας όσο και των δημόσιων Αρχών. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να το καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά. Είναι καιρός να είστε υπεύθυνοι και να παραμείνετε στο σπίτι, είναι επίσης τέλειο για να απολαύσετε χρόνο με τους δικούς σας που δεν μπορούσατε πάντα να έχετε. Μια αγκαλιά και μακάρι να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση το συντομότερο δυνατό" έγραψε ο Αργεντινός σταρ της μπάλας.



via Press24.gr https://ift.tt/2TOKL04
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη