Καφέ της Χαράς: Τι λέει ο Χάρης Ρώμας για την απουσία της «Μπουλίτσας»

Συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος ρωτήθηκε από τη Ρενέ Σαραντινού για το Καφέ της Χαράς και γιατί δεν εμφανίζεται η «Μπουλίτσα», Χριστίνα Αρχοντή. Όπως τονίζει ο Χάρης Ρώμας, «παντού με ρωτάνε, ναι, γιατί το κορίτσι βγαίνει και το λέει, έχει πρόβλημα, αλλά το ότι μου επαναλαμβάνεται συνέχεια το ίδιο θέμα, δεν είναι σίγουρο ότι λειτουργεί προς τη θετική κατεύθυνση, να σκεφτούμε ένα στόρι για να παίξει και η Μπουλίτσα. Μπορεί να λειτουργεί και αντίθετα, γιατί και για μένα είναι λίγο τρολάρισμα. Με ρωτάνε παντού τι θα γίνει με αυτό ή να μου δείχνουν συνεντεύξεις που δίνει το κορίτσι. Εμείς είμαστε συγγραφείς, έχουμε κάποιο στόρι στο μυαλό μας και το στόρι αυτό κάποια πρόσωπα δεν τα εμπεριέχει, γιατί θέλαμε να βάλουμε και καινούργια πρόσωπα, για να ανανεώσουμε την ιστορία.

Πιστεύαμε ότι αν δεν το ανανεώσουμε, θα είναι μια από τα ίδια και λίγο… γερασμένο. Θέλαμε να κρατήσουμε τα ίδια σε βασικούς άξονες, που θέλει και αγαπάει ο κόσμος, εμπλουτισμένο με νέο "αίμα", με στόρι που ανοίγουνε με καινούργιες ιστορίες, νέα πλάσματα. Ήδη δεν χωράνε αυτοί που έχουμε βάλει, δεν ξέρουμε τι να πρωτοκόψουμε στο μοντάζ. Κάποιοι που δεν χωράγανε…



via Press24.gr https://ift.tt/2TMLhf8
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη